Погода на Святвечір: Синоптики розказали, чого чекати

Чекаємо на потепління.

Ви так часто бачите цю карту, що можете вже й самі розказати, де завтра і які будуть опади. Лише підкажемо: бузкове - сніг, зелене - дощ. Завтра - Святвечір, нагадують Патріоти України, посилаючись на UAinfo.org.

Ми всі вирушаємо до родин, прихоплюємо із собою тих, кому самотньо. Голос крові особливо звучить сильно саме цього вечора, коли за столом, навколо куті, збираються всі, і навіть ті, хто вже пішов.

Хто їхатиме машиною, будьте уважними - на дорогах залишається ожеледиця. Сніг - буде, але періодично та невеликий. Тобто, такий,я к сьогодні - вже попустить.

Морози стануть милосерднішими, завтрашня температура повітря виявиться просто класичною зимовою - вночі -8-15 градусів, вдень -2-8 градусів. Тепліше буде на півдні та заході, найхолодніше - на Чернігівщині, Сумщині та Харківщині.

У Києві 6 січня буде з морозом, вночі -10-13 градусів, вдень -4-7 градусів. Місцями літатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Запарюйте пшеницю, пускайте світлі думки всередину і не забудьте нікого завтра, хто особливо потребує тепла і любові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...