Погрожують вбивствами: Російські військові на Донбасі збунтувалися проти командування, - розвідка

Командира бригади генерал-майора ЗС РФ Тимофєєва пригрозили вбити за безжальне ставлення до підлеглих і неефективне командування.

Ілюстрація:www.bbc.com

Військовослужбовці 1-го армійського корпусу ЗС РФ, які беруть участь в бойових діях проти української армії на Донбасі, збунтувалися проти свого командування і погрожували вбити комбрига. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"З огляду на небезпеку участі в активних бойових діях, відзначаються чергові факти відкритої непокори в підрозділах 1-го АК ВС РФ, що діють в районі населеного пункту Зайцеве. 28 березня військовослужбовці 2-го батальйону 3-й окремої мотострілкової бригади (Горлівка) відмовилися зайняти передові позиції і погрожували вбити командира бригади генерал-майора ЗС РФ Тимофєєва за безжальне ставлення до підлеглих і неефективне командування", - сказано в повідомленні.

Крім того, в розвідувальному відомстві повідомили, що протягом 27-28 березня росіяни втратили на Донбасі двох військовослужбовців загиблими і сімох - пораненими.

"27 березня під час виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи отримали поранення чотири російських військовослужбовців 11-го омсп. 28 березня під час мінування місцевості в результаті необережного поводження з мінно-вибуховими засобами загинули двоє і поранено троє російських військовослужбовців 5-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк)", - повідомляє українська військова розвідка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...