"Поховали "заживо": ​"Загиблий" в ДТП у Харкові медик швидкої виявився живим

У мерії поспішили повідомити, що медик загинув.

СкріншотУ міськраді Харкова уточнили кількість загиблих в масштабній ДТП на проспекті Тракторобудівників. Медик, про смерть якого офіційний сайт мерії повідомив у вівторок в 19:44, виявився живим, повідомляють Патріоти України.

"Фельдшер живий. Він не помер учора, як повідомляли з лікарні. Важкий, але живий", - написав на своїй сторінці в Facebook керівник міського Департаменту у справах інформації Юрій Сидоренко.

Нагадаємо, у вівторок вдень автомобіль швидкої допомоги раптово виїхав на зустрічну смугу і врізався в пасажирський автобус. На місці загинули водій і медсестра "швидкої", в лікарні помер 4-річний хлопчик, якого везли на процедури з однієї лікарні в іншу.

Поліція розслідує причини трагедії. За попередніми даними, водієві "швидкої" раптово стало погано і він втратив керування. Тим часом в мережі з'явився запис з відеореєстратора свідків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...