Поклала суперницю на лопатки: Українка завоювала "золото" у поєдинку з росіянкою

Харків'янка Анастасія Шевченко у категорії до 60 кілограм зійшлась у фінальному поєдинку з росіянкою Аліною Пчелінцевою.

Українка перемогла росіянку. Фото: 24 канал.

Українка Анастасія Шевченко виборола золоту медаль чемпіонату Європи з самбо, здолавши у фіналі росіянку Аліну Пчелінцеву. Про це повідомили у прес-службі Федерації самбо України, передають Патріоти України.

На чемпіонаті Європи з самбо, який 19 травня розпочався у Мінську, беруть участь понад 300 спортсменів, збірна України виборола одразу чотири медалі – "золото", "срібло" і дві "бронзи". Харків'янка Анастасія Шевченко у категорії до 60 кілограм зійшлась у фінальному поєдинку з росіянкою Аліною Пчелінцевою, де впевнено виборола перемогу.

Результати поєдинку:

Анастасія Шевченко – Аліна Пчелінцева – 3:2.

"Срібло" для України завоював у бойовому розділі самбо Андрій Кучеренко, який змагався у категорії до 57 кілограм з росіянином Курбаном Магамедовим. Дві бронзові медалі здобули Анастасія Новікова – у категорії до 48 кілограм та Наталія Смаль – у категорії до 72 кілограм.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...