Поки Америка міняє президента: "Листопад представляє найкращий період для дестабілізації ситуації в Україні з боку РФ", - Ілларіонов

Екс-радник Путіна наголосив, що відволікання світової уваги на вибори в США створює для РФ ідеальну ситуацію "практично без ризику і шкоди для себе провести акції в різних країнах світу".

Андрій Ілларіонов. Фото:Fakty ICTV

Листопад представляє найбільш сприятливий період для дестабілізації ситуації всередині України з боку Росії. Про це заявив радник президента РФ у 2000-2005 рр. Андрій Ілларіонов у "Вечірньому праймі" на 112 Україна, інформують Патріоти України.

Коментуючи заяву голови СБУ, він зазначив, що підстави для таких припущень можуть бути цілком обґрунтованими.

"Якщо СБУ виступає з такими заявами, то, мабуть у них є якась інформація з цього приводу. Природно, вони навряд чи розкажуть, які джерела і на підставі чого зроблені такі висновки, але мабуть ця інформація, документи і джерела є досить суттєвими, щоб вони зробили відповідну заяву", - зазначив він.

"Що можна точно сказати, що дійсно листопад цього року, напередодні і після 8 листопада представляє найкращу ситуацію для дестабілізації. Ми розуміємо, що 8 листопада будуть відбуватися ... вибори президента США, коли американській адміністрації, політичним силам в США і Європі, і взагалі, де б це не було, буде не до України, всю увагу буде зосереджено на те, яка ситуація складеться в США, яке співвідношення результатів", - переконаний Ілларіонов.

За його словами, відволікання світової уваги на вибори в США створює для РФ ідеальну ситуацію "практично без ризику і шкоди для себе провести акції в різних країнах світу".

"Досить подивитися на те, що вже зараз практично оголошено, що 8 листопада відновиться наступ на Алеппо... Не випадково, що саме 8 листопада – день виборів у США. Які заходи і методики можуть бути застосовані по відношенню до України зараз сказати не можна. Але весь арсенал як конвенціональними, так і гібридними засобами знаходиться в розпорядженні, всі вони нам добре відомі, тому виключати нічого не можна", - заявив Ілларіонов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...