Поки вони не сплатили жодної копійки: Україна оштрафувала Росію на сотні мільйонів

Тільки проти однієї авіакомпанії РФ "Аерофлот" почали більше тисячі судових розглядів через щоденні рейси "Сочі-Сімферополь".

Літак "Аерофлота". Фото: соцмережі.

В Україні винесли більше п’яти тисяч постанов проти російських авіакомпаній за порушення заборони на польоти в окупований Крим і виписали штрафів більш ніж на 721,236 млн грн. Про це заявили в Державній авіаційній службі України, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Всього після анексії Криму Російською Федерацією Україна нарахувала російським авіакомпаніям, які порушували українське законодавство і здійснювали польоти в окупований Крим, 721,236 млн грн штрафів", — сказали представники Державіаслужби. Також у відомстві уточнили, що проти однієї авіакомпанії РФ "Аерофлот" почали більше тисячі судових розглядів через щоденні рейси "Сочі-Сімферополь".

Однак наразі вжиті заходи не посприяли сплаті штрафів. "Поки вони нічого не сплатили, ані копійки", — відзначили в Державіаслужбі. Відзначимо, після анексії Росією українського Криму в березні 2014 року було заборонені авіаперельоти над півостровом, використання морських портів в Криму, залізничне і автобусне сполучення з окупованою територією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...