Поліпшення по-російськи: Мережу потішив ремонт доріг у Калінінградській області (фото)

Перед чемпіонатом світу в Зеленоградську закочують в асфальт старовинну бруківку.
У Калінінграді. Фото: соцмережі.

В інтернеті емоційно відреагували на те, що в Калінінградській області (РФ) дорожники закатали в асфальт бруківку, яку не встигли зняти перед ЧС-2018. Про особливий спосіб укладання дорожнього покриття повідомили в соціальній мережі, передають Патріоти України.

“Перед чемпіонатом світу в Зеленоградську закочують в асфальт старовинну бруківку. Ганьба! Варварство! Хоча, мабуть, асфальт зійде наступної весни, як талий сніг, а бруківка залишиться”, – написав блогер.

Зазначимо, користувачі інтернету активно відреагували на даний пост. «Жах!», "В Гвардійську розібрали цілу площу. Зробили нову, неймовірно ганебну», “Треш який!», “Ой, не можу! Лежу зі сміху)))”, “Вони це по всій Калінінградській області роблять", – коментують в мережі.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...