Поліція спіймала організатора бандитської страти активіста Євромайдана (фото)

Для проведення подальших слідчих дій зловмисника доставили в ГУ Національної поліції України в Черкаській області.

Організатора вбивства заарештували. Фото: Українські Новини.

За оперативною інформацією, якою володіють правоохоронці, затриманий зловмисник причетний до скоєння ряду інших злочинів. Про це сьогодні, 16 травня, заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв, повідомила прес-служба відомства. Новину передають Патріоти України.

За словами Князєва, в квітні 2014 року в поліцію звернулася мати черкаського журналіста та активіста Євромайдана Василя Сергієнко, яка повідомила, що її сина невідомі особи із застосуванням фізичної сили, примусово посадили до автомобіля і відвезли в невідомому напрямку.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. 11 квітня 2017 поліція затримала одного із зловмисників, причетних до вбивства журналіста. При проведенні подальших оперативних заходів поліцейські встановили і організатора вбивства Сергієнка. 47-річний уродженець Вінницької області був оголошений в розшук за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч.3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), п.11-12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

«Сьогодні, 16 травня, організатора вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнко затримали в столиці співробітники карного розшуку поліції Києва і Черкаської області. Поліцейські діяли професійно і оперативно - зловмисник навіть не встиг вчинити опір», - розповів глава Нацполіціі. Для проведення подальших слідчих дій зловмисника доставили в ГУ Національної поліції України в Черкаській області. Проводиться перевірка на його причетність до скоєння інших злочинів. Слідство триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...