"Політичні питання - не моя справа": Орбакайте і Малініну дозволили виступити в Києві, - гендиректор концертного залу «Україна»

Недзельський підкреслив, що радикали можуть далі продовжувати обурюватися, проте компетентні органи прийняли рішення дозволити концерти Орбакайте і Малініна в Києві.

Олександр Малінін. Фото: vkaraoke.org.

Компетентні органи схвалили проведення концертів в Києві російськими артистами Олександром Малініним і Христиною Орбакайте. Про це заявив генеральний директор концертного залу «Україна» Роман Недзельський, новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

За його словами, дозвіл проведення концертів російським артистам знаходиться не в його компетенції. «Це питання компетентних органів. Я господарник - я повинен стежити, щоб температура в залі була гідна, щоб було освітлення, щоб була безпека для глядачів і щоб шоу проходило на високому світовому рівні», - зазначив Недзельський.

Крім цього генеральний директор одного з головних концертних залів країни зазначив, що на сьогоднішній день заявлений концерт народного артиста України Олександра Малініна. Серед іншого Недзельський підкреслив, що радикали можуть далі продовжувати обурюватися, проте компетентні органи прийняли рішення дозволити концерти Орбакайте і Малініна в Києві. Говорячи про своє особисте ставлення до зазначених артистів гендиректор концертного залу «Україна» відзначив, що вони є його хорошими знайомими.

«Наташа Корольова, Христина Орбакайте - вони в душі з Україною. Тут є питання піару і певних маніпуляційних технологій», - резюмував Недзельський. До слова, раніше відома співачка Наташа Корольова подала до суду на Службу безпеки України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...