Не через СБУ: Орбакайте розказала свою версію скасування концертів в Україні

Вартість квитків сягала 2750 гривень, і майже усі були вже викуплені.

Орбакайте дала свою версія скасування концертів. Ілюстрація: Корреспондент.net.

Російська співачка Христина Орбакайте прокоментувала скасування своїх концертів в Україні. Про це вона написала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

«Через неможливість забезпечення безпеки мого колективу і глядачів на моїх аншлагових концертах в Україні напередодні проведення «Євробачення», за наполяганням організаторів, концерти переносяться на осінь. Всі квитки дійсні або ви можете повернути їх в точки придбання», - написала Орбакайте.

Співачка також подякувала шанувальникам за розуміння. Раніше повідомлялося, що концерт Орбакайте, запланований на 6 березня в Києві, був скасований організаторами через обурення громадськості. Адже артистка також гастролює окупованим Кримом.

Вартість квитків сягала 2750 гривень, і майже усі були вже викуплені. Крім столиці, Орбакайте також збиралася дати концерти у Харкові (5 березня), Дніпрі (7 березня) та Одесі (8 березня).

Проте ще восени минулого року почали ходити чутки, що Орбакайте не пустить до країни СБУ. Причина – Орбакайте засвітилася в анексованому Криму у червні 2014 року. Громадське об’єднання «Рада громадської безпеки» на чолі із Марком Гордієнком навіть зверталося до міністра культури та голови СБУ із проханням скасувати концерт Орбакайте задля уникнення масових акцій протестів. «З огляду на те, що концерти вищевказаної особи в Україні не скасовано, громадські активісти Одеси та безпосередньо представники ГО «Рада громадської безпеки» вважають за свій обов’язок нагадати вам, що концертна діяльність російських артистів, котрі підтримали окупацію та фактично війну РФ проти України, є неприпустимою», – йшлося в заяві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...