У СБУ допускають, що співачці Орбакайте заборонено в'їзд в Україну

Концерт росіянки запланований на березень 2017 року в Києві

Христина Орбакайте. Фото: соцмережі

У Службі безпеки України повідомили про те, що відомій російській співачці і актрисі Христині Орбакайте, доньці Алли Пугачової, може бути заборонений в'їзд в Україну. Про це сказала "Апострофу" речник СБУ Олена Гітлянська, передають Патріоти України.

Гітлянська прокоментувала вимоги заборонити концерт Орбакайте в Києві, якi з'явилися в українському сегменті соціальних мереж. За її словами, виступ Орбакайте в українській столиці може не відбутися. "Якщо я не помиляюся, така постанова є", — повідомила речник СБУ, відповідаючи на питання, чи заборонять Орбакайте в'їзд в Україну. Але вона додала, що ця інформація потребує уточнення.

Нагадаємо, концерт Крістіни Орбакайте в київському палаці "Україна" заплановано на березень 2017 року, квитки на нього є у продажу і частина з них вже розкуплена. Раніше Орбакайте брала участь у концерті, присвяченому "приєднанню Криму до РФ".

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...