Полум'яні скрепи: У Росії сталася нова масштабна пожежа (фото, відео)

Пожежа спалахнула практично в тому самому місці, де і в минулому році.

Пожежа в Ярославлі на заводі. Фото: 76.ru.

У вівторок, 15 травня, в Ярославлі (Російська Федерація) спалахнула потужна пожежа на лакофарбовому заводі. Про це повідомляє російське видання 76.ru, передають Патріоти України.

Зазначається, що на місці події працюють пожежники. За словами начальника прес-служби управління Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) по Ярославській області РФ Михайла Звєрєва, горить продукція лакофарбового заводу на вулиці Промислова. Пожежа спалахнула практично в тому самому місці, де і в минулому році.

Уточнюється, що пожежа серйозно пошкодила будівлю. Так, вогонь піднімався в висоту з двоповерховий будинок. У даний час встановлюються всі подробиці і причини інциденту.

Фото: 76.ru

Раніше в російському Красноярську сталася пожежа в місцевому Палаці спорту, який планували використовувати в Універсіаді-2019.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...