"Помер від "нескрепного напою"?: Стало відомо, що пив екс-ватажок "ЛНР" незадовго до смерті

Дружина терориста розповіла, що напередодні смерті Болотов зустрічався з двома чоловіками в кафе The Red Machine в будівлі Льодового палацу ЦСКА.

Болотов розумів, що його отруїли? Фото: 112.ua.

Олена Болотова, дружина Валерія Болотова (першого ватажка терористичної організації "ЛНР"), стверджує, що чоловік помер після того, як випив чашку кави під час ділової зустрічі в Москві. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.

Жінка розповіла, що напередодні смерті Болотов зустрічався з двома чоловіками в кафе The Red Machine в будівлі Льодового палацу ЦСКА. За її словами, коли бойовик повернувся після цієї зустрічі додому, через деякий час він поскаржився, що йому стало погано. "Он весь вечер повторял: "Зачем я выпил этот кофе?" На следующий день он остался дома, сказал, что отлежится", - розповіла вона.

Олена була стурбована станом чоловіка і пішла в поліклініку, щоб поставити його на облік. Повернувшись додому, вона знайшла Болотова вже в несвідомому стані і негайно викликала бригаду швидкої допомоги. До моменту приїзду медиків терорист вже був мертвий. "Он на свое здоровье особо никогда не жаловался, и мы никогда не обращались в медицинское учреждение ни здесь, ни там. Только иногда он говорил, что сердце покалывает... Сразу после случившегося у меня возникло подозрение, что его отравили", - зазначила дружина.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...