Помста Кремля? Сирійське місто, яке не встигло оговтатися після хімічної атаки, знову пережило авіаудар

Як повідомляє Associated Press, авіаудар по Хан-Шейхуну був нанесений російським військовим літаком.

Після хімічної атаки по місту Хан-Шейхун знову вдарила авіація Асада. Ілюстрація:REUTERS

По північному сирійському місту Хан-Шейхун, де 4 квітня в результаті хімічної атаки загинули десятки людей, знову вдарила військова авіація. Як передає Цензор.НЕТ з посиланням на "Гордон", Про це повідомляє Сирійська обсерваторія з прав людини, передають Патріоти України.

За інформацією спостерігачів, авіаудар був нанесений по східних районах міста. В результаті авіанальоту загинула жінка, є поранені.

Як пишуть правозахисники, це перші жертви після "чорного вівторка" 4 квітня у Хан-Шейхуні - дня, коли в результаті хімічної атаки загинуло 87 жителів, в тому числі 31 дитина у віці до 18 років і 20 жінок.

Агентство Associated Press, грунтуючись на повідомленні іншої моніторингової групи, повідомляє, що авіаудар був здійснений з російського літака. За даними спостерігачів, загибла жінка була біженцем з центральної Сирії.

Як відомо, рано вранці 7 квітня США випустили 59 крилатих ракет "Томагавк" з борту кораблів ВМС, які базуються в Середземному морі, по військовому аеродрому "Шайрат" в центральній Сирії, з якого, як стверджують США, вилетіли літаки, які вчинили хімічну атаку в провінції Ідліб 4 квітня. Президент США Дональд Трамп назвав ракетний удар відплатою за цю хімічну атаку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...