Попасна під шквальним вогнем: Російський агресор зумисно цілить по житлових кварталах (відео)

Українські військові кажуть, що тут за зброєю ніхто не слідкує, тож "прилітає" абсолютно все – починаючи від гранатометів, аж до важких САУ.

Скрін відео

Другий місяць поспіль бойовики продовжують регулярні обстріли позицій українських захисників навколо Попасної. При цьому терористи гатять і по мирних кварталах. Про це розповідає 5 канал, інформують Патріоти України.

Військові кажуть, що тут за зброєю ніхто не слідкує, тож "прилітає" абсолютно все – починаючи від гранатометів, аж до важких САУ. Військовослужбовець 59-ї мотопіхотної бригади ЗСУ із позивним "Жека" показує на залишки від 82-мм міни в каже, що такими набоями стріляє міномет "Васильок".

"Жодних домовленостей. Якщо в них САУ виїжджає 122 мм, то для них міномет рахується за автомат", - коментує боєць ситуацію на фронті.

Минулої доби ворог гатив з півгодини. Усі снаряди "лягли" за кілька кілометрів від позицій українських армійців у житловому кварталі. Військовослужбовці упевнені, це спланований обстріл, а не помилка ворожого коригувальника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...