Попався: У Києві на хабарі в 80 тис. "погорів" майор поліції

Співробітники СБУ розслідують можливість отримання майором інших хабарів.

Затриманий хабарник. Фото: прес-служба СБУ.

У Києві при отриманні хабара затриманий старший оперуповноважений відділу по боротьбі з організованою злочинністю київського управління Нацполіції. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції, передають Патріоти України.

Майор поліції вимагав 80 тисяч гривень від місцевого жителя за вплив на рішення про закриття кримінального провадження за незаконне зберігання зброї. Операцію проводили співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою і співробітниками внутрішній безпеці Національної поліції. Затримання хабарника сталося під час отримання частини хабара - 37500 гривень.

Відкрито кримінальне виробництво за ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Співробітниками СБУ тривають оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання майором хабарів. Також вирішується питання про оголошення хабарнику про підозру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...