Попрацював "на нафтопроводі": У Сирії загинув офіцер російської поліції у відставці

53-річний підполковник російської поліції у відставці Рафаель Хамідуллін загинув у Сирії 21 вересня.
Рафаель Хамідуллін. Фото: РБК.

У Сирії загинув підполковник російської поліції у відставці Рафаель Хамідуллін. Про це РБК повідомив його друг Айдар Ібрагімов, який був присутній на похороні, передають Патріоти України.

Загиблому було 53 роки. За даними ще одного знайомого Хамідулліна, той загинув 21 вересня внаслідок підриву машини, яка везла його до місця роботи на нафтопроводі. Тіло загиблого впізнала дружина.

Ібрагімов розповів, що Хамідуллін служив в антитерористичних підрозділах, неодноразово був у відрядженнях у Чечні, не так давно вийшов на пенсію. У нього залишився п'ятирічний син.

За словами друга, Хамідуллін поїхав у Сирію в останніх числах серпня. Він говорив, що буде виконувати "роботи з обслуговування нафтопроводу". "У Сирію він поїхав, вважаючи, що у нього, людини, яка має досвід роботи в гарячих точках, шансів вижити буде більше, ніж у якого-небудь іншого роботяги. Але повторю: їхав він туди не найманцем, а працівником на нафтопровід", – підкреслив Ібрагімов.

Про загибель Хамідулліна 22 жовтня написав блогер Анатолій Несміян, відомий під псевдонімом Ель Мюрід. "Де саме загинув підполковник, не повідомляють, проте якщо відштовхуватися від дати 21 вересня, може йтися про масований наступ ІДІЛ у районі Дейр-ез-Зора, після якого бойовики відзвітували про загибель 30 військових – сирійців і "хрестоносців". За різними даними, тоді загинуло троє або п'ятеро російських військових", – написав він у своєму Facebook.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...