Портніков: "Еще каких-то 8 лет назад россияне встречали Обаму аплодисментами"

Спочатку російські ЗМІ буквально молилися на Обаму, адже він прийшов на зміну Джорджу Бушу-молодшому, який зовсім не церемонився з росіянами.

Спочатку Обама росіянам подобався. Фото: kapital.kz.

Відомий політичний оглядач і експерт Віталій Портніков у своєму блозі пише про те, що російська пропаганда з відкритою ненавистю прощається з 44-им президентом США Бараком Обамою, не упускаючи можливості зайвий раз «вжалити» президента, передають Патріоти України.

Портніков нагадує, що якихось вісім років тому російські ЗМІ буквально молилися на Обаму, адже він прийшов на зміну Джорджу Бушу-молодшому, який зовсім не церемонився з росіянами.

Джордж Буш-молодший не вів настирливих дипломатичних переговорів і не обмінювався посмішками з Путіним, а також поставив на місце кращого путінського дружка Саддама Хусейна. Після закінчення каденції Буша, республіканці хотіли бачити в Білому домі «яструба» Джона Маккейна, який вже тоді жорстко висловлювався про Путіна і Україну, але американці зробили свій вибір на користь Обами, який захотів перезавантаження відносин з Росією.

Портніков зазначає, що на той час Обама зібрався робити перезавантаження відносин не з Росією Єльцина, а з Росією Путіна, яка вже тоді загрузла в криміналі, цензурі, відсутності демократії. «Складається враження, що Обама так і не зрозумів, що він вів переговори не з таким джентльменом, як сам він, а з наперсточником, який будував свою політику на обмані», - резюмував Віталій Портніков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...