Портрети Путіна, триколор та георгіївські стрічки: Активісти показали російську пропаганду в серіалі "Свати" (фото)

Учасники руху "Відсіч" наочно спростували слова продюсера цього серіалу Володимира Зеленського про те, що в ньому абсолютно немає ніякої пропаганди.

Ви впевнені, що в "Сватах" зовсім немає пропаганди? Ілюстрація: соцмережі.

Популярний Facebook-паблік «Відсіч» простежив ознаки російської пропаганди в скандальному серіалі «Свати», який з учорашнього дня потрапив під заборону в Україні. Уважні критики серіалу зазначають, що в ньому часто з'являються російські прапори, георгіївські стрічки, портрети президента Володимира Путіна, а також представники правоохоронних органів РФ, передають Патріоти України.

Таким чином «Відсіч» спростувала слова продюсера цього серіалу Володимира Зеленського про те, що в ньому абсолютно немає ніякої пропаганди. «До сих пір вірите, що там немає російської пропаганди? Тоді для початку прочитайте статтю 15-1 Закону України «Про кінематографію» та усвідомте, що в Україні забороняється поширення і демонстрація фільмів, що містять популяризацію або пропаганду правоохоронних органів держави-агресора і їх окремих дій, що створюють позитивний образ працівників держави-агресора», - коментують представники «Відсіч».
Відзначимо, що заборона на показ в Україні фільмів, що популяризують правоохоронні органи країни-агресора поширюється на всі фільми будь-якої держави, які вийшли в період з 1 серпня 1991 року. Нижче наводяться кадри з «Сватів», які доводять присутність в ньому елементів пропаганди:

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...