Посеред вулиці у Києві п'ятеро невідомих викрали чоловіка (фото, відео)

​Правоохоронцям вдалося затримати більшість бандитів протягом години. Затримані відмовилися пояснювати, чому вони викрали людину.

Затримані зловмисники. Фото:прес-служба ГУ НП у місті Києві

У Києві біля зупинки громадського транспорту на Оболоні банда зловмисників викрала чоловіка. Про це повідомили в столичному відділі комунікації поліції, передають Патріоти України.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від очевидця надійшло повідомлення про те, що п'ятеро невідомих осіб у районі зупинки громадського транспорту насильно посадили чоловіка в мікроавтобус "Фольксваген" з номерами іноземної реєстрації і повезли в бік житлового масиву Троєщина", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці негайно ввели план "Перехоплення", відправивши прикмети зловмисників всім нарядам поліції.

"Згодом поліцейські наздогнали викрадачів в селищі Зазим'я Броварського району Київської області. Зловмисники залишили автомобіль з потерпілим на узбіччі, а самі кинулися бігти", - додали правоохоронці, уточнивши, що їм вдалося затримати чотирьох бандитів, ще одному вдалося втекти.

За даними поліції, підозрюваними є уродженці Київської та Чернігівської областей 1992 року, 1991 року, 1982 і 1990 років народження. Затримані відмовилися пояснювати, чому вони викрали людину.

У свою чергу викрадений чоловік розповів, що йому заляпали очі з газового балончика і посадили в мікроавтобус, де наділи наручники, кілька разів ударили і закрили обличчя чорною шапкою. Потерпілому на місці надали необхідну медичну допомогу.

"За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі", - заявив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

Зараз правопорушники затримані, їх взяли під цілодобовий домашній арешт, правоохоронці з'ясовують причини та мотиви злочину, а також встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...