"Пощады не будет никому": Аксьонов "порадував" кримчан - надзвичайний стан триватиме далі

Так званий "голова Криму" незадоволений роботою регіональних штабів по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сергій Аксьонов. Фото:uapress.info

"Глава" тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов пригрозив щоденними засіданнями "штабу" по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації до 10 травня, оскільки він незадоволений рівнем роботи регіональних "штабів", де зараз проходять навчання. Про це повідомляє Крим.Реалії, інформують Патріоти України.

"Всі будуть працювати до 10 травня включно, щоденно. Раз не доходить - ми три місяці тренуємося, а елементарні речі люди на місцях не знають. Ну, тоді, ви мене вибачте, потрібно розігнати всі штаби, переформатувати наново, привести відповідальних людей, які можуть виконувати в строк взяті на себе зобов'язання", - обурився він.

Аксьонов доручив своєму "заступникові" Михайлу Шеремету провести по всіх "штабах" 4 березня перевірки і здати "документи", які регламентують їх роботу.

"Якщо хоч один не здасть - поїхали: субота-неділя до 10 травня. Пощади не буде нікому", - заявив окупант.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...