"Поштовий" бойкот: У Нідерландах з'явилися марки проти ЧС-2018 у Росії (фото)

Не виключено, що такі марки можуть бути приватною ініціативою однієї людини або групи осіб.

Фото:Facebook

У Нідерландах з’явилися поштові марки до чемпіонату світу з футболу, який 14 червня розпочнеться в Росії. На марці футболіст м’ячем збиває літак. Фото марки поширюють у соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

"Радіо Свобода" зазначає, що на сайті пошти Нідерландів такий макет рамки не розміщений, однак сервіс пропонує послугу замовлення індивідуальних марок. Таким чином, кожна людина може замовити марки за власним зображенням, тож не виключено, що марки до ЧС-2018 можуть бути приватною ініціативою.

Серію зображень, що символізують бойкот чемпіонату світу в Росії, створив український художник Андрій Єрмоленко. Він загалом створив серію з 15 альтернативних плакатів, оприлюднив їх у вільному доступі та дозволив публікувати усім.

Кожен з плакатів українця символізує один зі злочинів Росії: анексія Криму, підтримка бойовиків на Донбасі, збиття МН17 на Донбасі, бомбардування Алеппо в Сирії, політв’язні, отруєння Скрипаля у Британії.

Найпопулярнішим малюнком стала стилізація логотипу чемпіонату під череп.

Джерело: Громадське.ua

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...