Пошукові роботи на звалищі під Львовом припинені: Рятувальники знайшли тіло третього загиблого

Третім загиблим є сержант ДПРЧ-17 м. Жовква Богдан Юнко.

Грибовицьке сміттєзвалище. Фото: portal.lviv.ua.

Рятувальники знайшли тіло третього загиблого на звалищі під Львовом. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник відділу зв'язків з громадськістю ГУ Держнс у Львівській області Віталій Туровцев, передають Патріоти України.

"Знайшли третього рятувальника..." - написав він. Туровцев уточнив, що третім загиблим є сержант ДПРЧ-17 м. Жовква Богдан Юнко. За словами Туровцева, пошукові роботи на звалищі припинені. Щодо ймовірного четвертого загиблого еколога, то експерти повинні підтвердити, чи справді цей чоловік був тут, є сенс шукати серед сміття.

Раніше повідомлялося, що знайшли тіла двох загиблих: Андрія Вненкевича і Юрія Рудого. Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом під час гасіння пожежі стався обвал сміття. В результаті під завалами опинилися рятувальники. Їх пошуки тривають досі. За фактом обвалу сміття на звалищі розпочато кримінальне провадження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...