Послалися на непогашений кредит: “ПриватБанк” вкрав соціальну допомогу у бійця АТО (фото)

Вже державний банк наплював на АТОшника і судове рішення винесене “Іменем України”.

ПриватБанк. Фото: соцмережі.

В серпні 2015-го року “ПриватБанк” списав в учасника бойових дій, ветерана війни з Росією на Донбасі Олександра Войтка 1218 гривень матеріальної допомоги від держави учаснику АТО Олександрові Войтко. Про це повідомив Євген Карась на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Згідно повідомлення у квітні минулого року з рахунку бійця зникло вже 3750 гривень соціальної допомоги на реабілітацію. Свої дії банк пояснив, начебто, наявністю непогашеного кредита. І тому гроші від держави, що автоматично надходили на рахунок саме в “ПриватБанк”, бо він виграв тендер для цього виду виплат.

Войтко пішов у суд і довів, що кредит є безпідставним і ще в часи Януковича був виходкою аферистів з Донецької області. 19 грудня минулого року рішення Києво-Святошинського районного суду вступило в законну силу.

Олександр Войтко прийшов у “ПриватБанк”, показав рішення суду й попросив повернути йому безпідставно списану матеріальну допомогу як учаснику АТО. Оскільки має годувати родину і двох маленьких дітей.

Однак в банку заявили, що про жодне повернення грошей не може і йти мови. “Отак тепер уже державний банк наплював на АТОшника і судове рішення винесене “Іменем України”, -зазначив Карась.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...