Послідовник секти "золотого батона": На Дніпропетровщині у директора держпідприємства знайшли іменний годинник від Путіна та золотий умивальник (фото)

Чиновник підозрюється у розкраданні бюджетних коштів і невиплаті заробітної плати працівникам.

Золотий іменний годинник від Путіна. Фото:прес-служба ГПУ

Прокуратура Дніпропетровської області під час обшуку у директора одного з державних підприємств знайшла золотий іменний годинник Президента Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передають Патріоти України.

Як зазначається, чиновник підозрюється у розкраданні бюджетних коштів і невиплаті заробітної плати працівникам.

"Прокуратурою здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо директора державного підприємства за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 і ч. 1 ст. 175 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах; безпідставна невиплата заробітної плати громадянам більше ніж за один місяць)", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ГПУ, у вересні 2014 року вказана посадова особа уклала з товариством з обмеженою відповідальністю договір про надання послуг з капітального ремонту дванадцяти електродвигунів, знаючи, що вказане підприємство є виробником паперу і картону. За ремонтні роботи директор підприємства перерахував майже 3 млн грн державних коштів.

"Досудовим розслідуванням також встановлено, що в період з жовтня 2016 по січень 2017 чиновник не виплачував працівникам заробітну плату, в результаті чого виникла заборгованість в сумі понад 6400000 грн", - повідомили в прокуратурі.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронними органами виявлено та вилучено золотий іменний годинник Президента Російської Федерації, а також золотий умивальник.

Зараз посадовій повідомлено про підозру у вчиненні вказаних злочинів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...