Посол США в Україні відмовилась від кортежу і поїхала трамваєм (фото)

Попри дипломатичний статус, посол приїхала до Вінниці з Києва звичайним потягом Інтерсіті.

Марі Йованович у Вінниці. Фото: vezha.

Сьогодні, новопризначений Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Марі Йованович прибула до Вінниці аби поглянути на Прозорий офіс. Жодних посилених заходів безпеки на вокзалі не було, передають Патріоти України із посиланням на vezha.

Попри дипломатичний статус, посол приїхала до Вінниці з Києва звичайним потягом Інтерсіті. На платформі посла зустрічали лише два охоронці. Вже на привокзальній площі Марі Йованович разом з вінницькою делегацією сіла у трамвай і так дісталася центру міста. Трамвай зупинився саме навпроти будівлі міської ради. Там зупинки немає.

В Прозорому офісі Марі Йованович вирішила записатися на прийом до адміністратора. Отримала талончик і дочекалась електронної черги. Поспілкувалася з працівниками. Мер Сергій Моргунов додав, що нещодавно у Прозорих офісах замінили табло електронної черги. Вони стали краще сприйматися людьми з вадами зору.

Марі Йованович обговорила з вінницькими чиновниками результати фінансової децентралізації, пріоритетні проекти на цей рік, питання, які стосуються переселенців та співпрацю з Донецьким національним університетом ім. Василя Стуса. Вінницька влада змусила журналістів залишити зал засідань до вітального слова Марії Йованович. Що хотіла сказати посол під час свого першого візиту в місто так і невідомо. Зустріч проходила за зачиненими дверима.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...