Потерпіть ще трошки: В Україну прийде потепління і друге бабине літо

Потепління у всіх областях почнеться на вихідних – 27 і 28 жовтня.
Українці ще встигнуть насолодитися золотою осінню. Фото: соцмережі.

В Україні триває холодна, дощова і морозяна осінь, проте затримається вона ненадовго. Вже з п'ятниці, 26 жовтня, має потепліти, а на початку наступного тижня почнеться друге бабине літо – температура повітря підніметься до +20 градусів. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Вона зауважила, що циклон Siglinde, який прийшов в Україну з північного заходу Європи, до кінця поточного тижня залишить межі країни. Тому, за її словами, потепління у всіх областях почнеться на вихідних – 27 і 28 жовтня.

"Тенденція іде до покращення. Температура повітря з п'ятниці в Україні почне підвищуватися. І впродовж суботи та неділі в Україні навіть спостерігатиметься +20°C", – сказала Діденко.

Окрім того, як повідомляє ТСН, синоптики розповідають, що на вихідних і на початку наступного тижня в Україні почнеться друге бабине літо. За їхніми словами, буде тепло, сонячно, а температура повітря становитиме +17 градусів тепла.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...