"Потери - 88 человек одних только убитых": Російський нацист розповів, як військові Путіна потрапили в засідку ЗСУ на Донбасі

Олександр Баркашов підтверджує попередні оцінки про загибель російських військових в Сирії, розповівши, як підрозділ ЗСУ протягом короткого часу з "Градів" і ствольної артилерії знищив більше сотні російських солдатів.

Втрати росіян набагато більші, ніж розповідали їхні командири. Фото: соцмережі.

Після загибелі загону російських солдатів в зіткненні з американськими військовими в Сирії російські бойовики "ДНР" згадали про важкі втрати солдат РФ на Донбасі в 2014 році, передають Патріоти України.

Так, російський нацист Олександр Баркашов підтверджує попередні оцінки про загибель російських військових в Сирії, розповівши, як підрозділ ЗСУ протягом короткого часу з "Градів" і ствольної артилерії знищив більше сотні російських солдатів.

Баркашов провів паралель між ударом американців в Сирії і артилерійськими залпами ЗСУ: він повідомив, як потрапили в засідку в серпні 2014 року російські військові і за чверть години втратили 88 чоловік убитими.
При цьому незадовго до цих подій загін псковських десантників втратив близько 40 чоловік убитими за 10 хвилин бою. Баркашов розповів, що тоді росіяни інформацію про це не публікували, щоб не давати привід українським ЗМІ зловтішатися. Згадав він і про те, як військові обстрілювали України прямо з території Росії артилерійськими системами "Ураган".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...