Потрапити до Польщі буде легше: Стало відомо, де і коли з’являться нові пункти пропуску

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розповів про чотири нові пункти пропуску, які планується побудувати.

Андрій Парубій та Марек Кухцінський. Фото: УНІАН.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій розповів про чотири нові пункти пропуску, які планується побудувати на кордоні з Польщею. Про це він сказав під час спільних зі спікером Сейму Польщі Мареком Кухцінським відвідин місця будівництва прикордонного пункту пропуску між Україною та Польщею «Мальховіце-Нижанковичі» (Львівська область – Підкарпатське воєводство), передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

«Ми сьогодні домовилися, що наступним етапом нашого проїзду будуть наступні чотири пункти пропуску, які ми визначаємо як наступний етап нашої роботи», - сказав Парубій. Він пояснив, що йдеться про пункт пропуску на Закарпатті – «Лубня» - «Волосате» (Великоберезнянський район Закарпатської області – Підкарпатське воєводство), ще два – на Львівщині – «Лопушанка» - «Міхновець» (Турківський район Львівської області – Підкарпатське воєводство) і «Боберка» - «Смольник» (Львівська область - Підкарпатське воєводство), а також один перехід на Волині – «Адамчуки» - «Збереже» (Шацький район Волинської області – Люблінське воєводство).

«Ми зробимо все можливе, щоб ми цю амбітну програму змогли чимшвидше реалізувати. І я впевнений, це налагодить це більші і кращі відносини між Україною і Польщею», - додав голова Верховної Ради.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...