Потужні вибухи струсонули російську військову базу у Сирії (фото)

Поки що точна кількість жертв невідома.

Фото:TheWorldNews

У Сирії біля військового аеродрому в місті Хама прогриміли кілька вибухів. Про це повідомило сирійське державне агентство SANA, передають Патріоти України.

Інформацію про вибухи підтверджує і Сирійська обсерваторія з прав людини. У повідомленні на сайті правозахисної організації сказано, що вибухи чути в місті Хама і його околицях, недалеко від військової авіабази. Правозахисники відзначають, що про причини вибуху інформації поки немає.

В результаті масового підриву боєприпасів серйозно пошкоджена російсько-сирійська авіабаза в місті Хама в Сирії. Поки точна кількість жертв невідома (імовірно кілька десятків сирійських і російських військових), повідомляє новинна мережа News_Executive.

На даний момент всі підходи до авіабази перекриті, вибухи тривають. Поки не ясно, чи знищена авіабаза в результаті авіанальоту, чи це ракетно-артилерійський обстріл.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...