Повернення в "совок": У Росії безробітні будуть платити державі "податок" за використання соцінфраструктури

В російському уряді бідкаються, що російське законодавство дозволяє росіянам не працювати, але при цьому вони не сплачують страхові внески, в тому числі - в систему обов'язкового медичного страхування.

Ілюстрація:uapress.info

Уряд РФ розробляє законопроект, відповідно до якого непрацюючі громадяни повинні будуть платити за використання соціальної інфраструктури. Про це повідомила віце-прем'єр Ольга Голодець в ході "урядової години" в Раді федерації, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Зараз розробляється проект закону, коли ті громадяни, які обрали для себе шлях не працювати, вони будуть повинні внести платіж за фактичне використання соціальної інфраструктури. Такий проект закону є".

Ольга Голодець зазначила, що російське законодавство дозволяє росіянам не працювати, але при цьому вони не сплачують страхові внески, в тому числі - в систему обов'язкового медичного страхування.

"Всього у нас в працездатному віці 75 мільйонів чоловік. Всіх інших ми бачимо: бачимо їх списковий склад і бачимо, де вони живуть, бачимо їх вік і так далі. Але у нас в державі прийнято, що людина може за своїм бажанням працювати і не працювати", - підкреслила віце-прем'єр.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...