"Не очікував такого відвертого і самогубного нахабства": Піонтковський прокоментував нові призначення в уряді РФ

Заяви Путіна під час інавгураційної промови про технологічні прориви і інновації в Росії насправді нічого не означають.

Андрій Піонтковський. Фото: Вікіпедія.

Президент Росії Володимир Путін має намір зберігати владу довічно, а призначення міністром сільського господарства РФ сина секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева Дмитра свідчить про бажання чиновників передавати владу у спадок. Таку думку в інтерв'ю "Российскому монитору" висловив російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Давно з шанобливим придихом про суть путінської влади пише придворний "політолог" Кремля [Євген] Мінченко. Він ще кілька років тому відверто назвав нинішній стан мафіозної Дзюдохерії династичним етапом влади. І ось перед нами постав блискучий символ цієї епохи... Коли я почув прізвище Дмитра Патрушева, перша думка була, що це однофамілець, бо не міг собі уявити такого відвертого й у перспективі самогубного нахабства нового стовпового дворянства щодо до своїх холопів", – зазначив він.

Політолог додав, що екс-міністра спорту Віталія Мутка і колишнього міністра культури Володимира Мединського призначили в новий уряд "підхихикуючи", щоб показати, що влада не прогинається під зовнішнім тиском.

"Якогось [Євгенія] Зінічева, чергового путінського охоронця, який не впорався з обов'язками губернатора Калінінградської області, не втримавшись на посаді і двох місяців, і зараз його призначили в МНС", – продовжив він.

На його думку, заяви Путіна під час інавгураційної промови про технологічні прориви і інновації в Росії нічого не означають. "Усі головні призначення надкорупційні. Які, до біса, прориви, коли вся соціальна сфера віддана суперзлодійці [Тетяні] Голіковій з її "арбідолом", і з її величезними інтересами у фармацевтичній промисловості", – підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...