Повстанці у Сирії збили російський вертоліт, у Шойгу інформацію спростували

Бойовики заявляють, що вертоліт був збитий з великокаліберного кулемета.

Сирійські повстанці заявили, що збили російський вертоліт. Ілюстрація:http://kvedomosti.com/

Опозиційне до режиму президента Башара Асада угруповання Ахрар аш-Шам стверджує, що його бійці збили російський вертоліт в районі населеного пункту Сальма в горах Аль-Акрад у східній сільській місцевості провінції Латакія. Про це пише арабське видання Al Masdar, передають Патріоти України.

Його джерела повідомляють, що в цьому районі активізувалася російська авіація, яка намагається знайти екіпаж збитого вертольота. На цьому етапі невідомо, чи є в результаті аварії загиблі.

Бойовики заявляють, що вертоліт був збитий з великокаліберного кулемета. У свою чергу сирійські повстанці в Twitter повідомляють, що збили літак армії Асада, підкреслюючи, що він уже другий за 4 дні.

У той же час, як повідомляє російське агентство ТАСС, Міноборони РФ спростувало інформацію про нібито збитий в Сирії вертоліт ВКС Росії. "Всі літальні апарати ВКС Росії в Сирійській Арабській Республіці знаходяться на базових аеродромах або виконують завдання за призначенням.

Повідомлення підконтрольних терористам інформаційних ресурсів про нібито збитий російський вертоліт не відповідають дійсності", - сказав журналістам представник Центру примирення ворогуючих сторін в Сирії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...