"Пожалуйста, не сдавайте Авдеевку!": У мережу виклали емоційне відео з гарячої точки

Місцева жінка, не стримуючи сліз, просить українських військових не йти з міста, залишаючи його бойовикам.

У Авдіївці після обстрілів. Фото: Сегодня.

У мережі набирає популярність ролик емоційного прохання жінки до бійців сил АТО не здавати Авдіївку бойовикам. Відео було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України.

Жінка, не стримуючи сліз, просить українських військових не йти з міста, залишаючи його бойовикам. Дане відео отримало значну популярність в соціальних мережах і активно поширюється користувачами в Facebook.

Ролик був зроблений на території мобільного пункту обігріву ДСНС, який розташований на одному з стадіонів в Авдіївці. У мобільному пункті обігріву місцеві жителі отримують психологічну та гуманітарну допомогу, яку надають волонтери християнських організацій і військові капелани. Також працює польова кухня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...