Пожежа в Броварах: Нещастя показали з висоти пташиного польоту (відео)

У поліції імовірною причиною інциденту назвали коротке замикання, однак наголосили, що встановити точну причину пожежі можна буде тільки після проведення ряду експертиз.

Рятувальники продовжують ліквідацію пожежі у Броварах. Фото:прес-служба ДСНС

Пожежники продовжують боротися з вогнем на території двох складів у Броварах Київської області. Телеканал 112 Україна опублікував на YouTube відео, зняте із квадрокоптера, зазначають Патріоти України.

Площа займання становить приблизно 1500 м². До гасіння пожежі залучено 40 осіб особового складу та 10 одиниць техніки ДСНС.

Як повідомлялося раніше, 5 червня о 13.40 у Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу на території колишньої оптової бази, інформують у ДСНС. За даними рятувальників, жертв і постраждалих немає.

Тим часом. у Нацполіції Київської області вважають, що ймовірною причиною пожежі на складських приміщеннях в Броварах могло стати коротке замикання. Про це повідомили на сайті УНН.

Як розповів правоохоронець Микола Жукович, встановити точну причину пожежі можна буде тільки після проведення ряду експертиз.

"Пожежа почалася з місця, де людей не було. Тому, можливо, там було коротке замикання, а можливо, і ні. Для того щоб говорити конкретніше, потрібно провести початкові експертизи. Зараз візьмуть зразки електромережі, зразки на легкозаймисті суміші, проведуть експертизу, і потім можна буде конкретно говорити про причини", - сказав Жукович.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...