"Правда Ляшка": Віце-спікер ВР розповіла, як "головний радикал" працює на Опоблок (відео)

Олег Ляшко почав вести щотижневу програму на каналі, який належить младодепутату від Опозиційного Блоку, що не приховує своіх антиукраїнських поглядів.

Олег Ляшко. Фото: ivona.bigmir.net.

Віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила про те, що Олег Ляшко тепер веде щотижневу програму на телеканалі, який належить Євгену Мураєву, скандальному нардепу від "Опозиційного блоку". Про це вона пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Один найрадикальніший народний депутат - Олег Ляшко - почав вести щотижневу програму на каналі, який належить младодепутату від Опозиційного Блоку, що не приховує своіх антиукраїнських поглядів - нєкоєму Мураєву. В програмі нової ТБ-зірки - жодного слова про офшори опозиційного блоку, до речі):

Цікаво, чи всім депутатам пан Мураєв дає час для авторських програм на своєму каналі? Р. S. Також останнім часом цей самий депутат- телеведучий - улюбленець шановного каналу "Україна" і газети "Сегодня", жодного дня без розповідей про розкладачки у ВР, корів біля КМ і інших надзвичайно важливих для країни новин", - написала Геращенко.

"Думаю, це чисте співпадіння, звичайно, бо ж не може найрадикальніший депутат так радикально і неприховано палити своіх нових спонсорів", - резюмувала віце-спікер.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...