Правда очі коле: На росТБ побили польського політолога

Каменем спотикання стало порівняння зарплат в Росії і Румунії, яка вважається однією з найбідніших країн Європейського Союзу. Цілком природно, що воно виявилося аж ніяк не на користь росіян.

Бійка на росТБ. Фото: скріншот з відео.

Запис популярного ток-шоу "Право голосу" на російському телеканалі ТВЦ закінчився для запрошеного туди польського політолога Томаша Мацейчука, який вже багато років працює в Москві, розбитим обличчям і зіпсованими нервами. Причиною стала незгода російських колег з його твердженням про те, що вони "живуть в лайні", передають Патріоти України.

Кадри з інцидентом були благополучно вирізані при підсумковому монтажі і в ефір не потрапили, проте робочий оригінал запису вже встиг просочитися в соціальні мережі. Каменем спотикання стало порівняння зарплат в Росії і Румунії, яка вважається однією з найбідніших країн Європейського Союзу. Цілком природно, що воно виявилося аж ніяк не на користь росіян, що викликало у прокремлівських пропагандистів нервову реакцію. Однак ще більше вони розлютилися, коли Томаш Мацейчук заявив, що "українці хочуть жити, як нормальні люди, а не в лайні як ви".

Через кілька секунд вся суть сказаного дійшла до ведучого програми, журналіста телеканалу ТВЦ Романа Бабаяна. "Я правильно почув, що ми живемо в лайні?" - обурився він. - "Пішов звідси на х...р!" Після цього керівник "Права голосу" спробував вивести Томаша Мацейчука зі студії, однак той йти відмовився, аргументувавши це тим, що має право на власну думку.

До дискусії відразу підключилися російські учасники ток-шоу, які наполягали на тому, щоб Томаш Мацейчук все-таки пішов. В результаті його почали бити кулаками по обличчю. Чи з'явиться ще польський політолог після цього інциденту в ефірі російських телеканалів - залишається поки невідомим. Зате відомий той факт, що "гостям" подібних ток-шоу платять непогані гонорари, а ролі "ворогів Росії" на них досить затребувані, оскільки в іншому випадку провладним політологам буде ні з ким сперечатися, і, як показав останній випадок, нікого бити.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...