"Правоохоронці налаштовані рішуче": У Дніпрі поліція оточила будинок, де знаходиться вбивця патрульних (фото)

Житловий будинок, де сховався злочинець, знаходиться на перехресті вулиць Чичеріна та Свердлова.

Імовірний вбивця патрульних. Фото: "Фейсбук".

У Дніпрі відбувається операція із затримання злочинців, які причетні до вбивства двох патрульних поліцейських. Про це повідомляє очевидець Костянтин Бичків у Facebook, передають Патріоти України.

Він повідомив, що станом на 15:10 злочинці забарикадувалися в житловому будинку на перехресті вулиць Чичеріна та Свердлова. Правоохоронці ведуть переговори з ними. Пізніше в соцмережах з'явилася інформація, що оперативники почали штурм квартири, яку знімав вбивця.

Про блокування правоохоронцями будівлі, в якій перебуває підозрюваний у вбивстві патрульних також заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" міський голова Дніпра Борис Філатов. "Було введено план "Перехоплення". Я саме перебуваю на периметрі. Є оперативна інформація, що вже блоковано будинок, де перебуває ймовірний злочинець. Правоохоронці налаштовані рішуче", - зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення, вона померла в лікарні.

Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова. Проживав в місті Торез Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за приховування від органів прокуратури. Тоді йому інкримінували незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом створення злочинної організації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...