Правосуддя без сантиментів: У Саудівській Аравії винуватцю ДТП відрубали голову

Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на швидкості близько 200 км / год врізався на своєму джипі в автомобіль, в якому знаходилися семеро людей.
У Саудівській Аравії знають, що робити із нетверезими водіями. Ілюстрація: Рейтерс.

У Саудівській Аравії влада привела у виконання смертний вирок винуватцю ДТП, в результаті якого загинула ціла сім'я, в тому числі діти. Новину передають Патріоти України.

За інформацією місцевого новинного порталу eremnews.com, страта відбулася в Ер-Ріяді 25 грудня, проте відомо про неї стало на наступний день. 45-річному Мухаммеду аль-Кахтані відрубали голову.
У 2013 році чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на швидкості близько 200 км / год врізався на своєму джипі в автомобіль, в якому знаходилися семеро людей. Вижити вдалося лише одній дівчинці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...