"Прямо повалили масово на траси": У РФ через кризу значно збільшилась кількість повій

Деякі чиновники намагаються пояснити подібне явище тільки духовною деградацією.

Російська повія. Фото: соцмережі.

"Свердловські чиновники відкрили для себе нове значення фрази «люди виходять на вулиці». Знайомий представник влади, який часто буває у відрядженнях по області, зазначив, що на федеральних трасах збільшилася кількість дівчат легкої поведінки. Як з'ясувалася приналежність дівчат до найдавнішої професії - співрозмовник не уточнив", - написав Віктор Жуков для ura.ru, передають Патріоти України, та продовжив:

«Раніше бачив поодинокі випадки, оскільки багато їжджу і в різний час доби. Але тут прямо повалили масово на траси. Дівчата молоді, видно що сільські», - розповідає можновладець. На думку чиновника, саме зростання обсягів проституції «характеризує глибоку духовну кризу в глибинці».

Варто зазначити, що цифри офіційної статистики зі словами чиновника розходяться. «За перші чотири місяці 2016 року працівниками правоохоронних органів за статтею 6.1 КоАП (проституція) було складено 13 протоколів щодо дівчат легкої поведінки з них 10 стосуються Єкатеринбурга, - розповів представник ГУ МВС по Свердловській області Валерій Горєлих. - За аналогічний період минулого року таких протоколів було 20 - з них 15 в Єкатеринбурзі». Доречним буде нагадати, що раніше в Єкатеринбурзі функціонував підрозділ, більш відомий як «відділ моралі», який піддався суттєвому скороченню в ході реформ, що проводяться МВС".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...