Проект "Кортеж": У мережі показали фото випробування секретного "лімузина Путіна"

Бюджет проекту складає кілька десятків мільярдів рублів.

У РФ працюють над створенням президентського лімузину. Фото:motor1.com

Опубліковані фотографії зимових випробувань у Швеції нового секретного лімузина, який, з великою ймовірностю, є передсерійним примірником однієї з топових моделей в лінійці проекту для чиновників Путіна "Кортеж". Про це пише Газета.Ru з посиланням на Motor1, зазначають Патріоти України.

Ймовірно знятий фотошпигунами примірник оснащений турбомотором V12. Раніше повідомлялося, що в лінійці "Кортежу2 буде лімузин з потужністю двигуна близько 860 л. с. Самі мотори розробляються за допомогою фахівців Porsche. Дизайн знятого седана класу люкс, якого західні ЗМІ встигли охрестити «лімузином Володимира Путіна», за стилістикою нагадує продукцію марки Rolls-Royce і Bentley і збігається з розсекреченими нещодавно ескізами моделей «Кортежу».

Тим не менш, автомобіль, в силу своїх габаритів, очевидно, не тягне на звання президентського лімузина. В рамках «Кортежу» уряд РФ хоче створити президентський лімузин, преміальний седан для вищих чиновників, кросовер і мінівен.

В кінці 2017 року в гараж особливого призначення керуючого справами президента РФ повинна надійти перша партія автомобілів. Їх масове виробництво повинно початися в другій половині 2018-го. Бюджет проекту складає кілька десятків мільярдів рублів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...