Прокол російськомовної блатати: Радіо "Шансон" може втратити ліцензію через пісню про російський спецназ

Подібний випадок, підкреслили в Нацраді, свідчить про "популяризацію та пропаганду правоохоронного органу держави-агресора".

Радіо "Шансон". Ілюстрація: ЖЖ.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення вирішила позапланово провести моніторинг контенту, трансльованого на радіо "Шансон", через скарги на пісню, у якій героїзуються військові держави-агресора. Про це повідомляє прес-служба Нацради, передають Патріоти України.

Перевірка призначена за підсумками попереднього моніторингу контенту зазначеного радіо. "14 серпня цього року в ефірі радіостанції зафіксована трансляція музичного твору Аріни Крамер "Сьогодні все спокійно" ("Спецназ"), в якому містяться такі рядки: "Солдат своєї країни, ти заслужив нагороду [...] Я так пишаюся тобою, коли мундир ти дістаєш, і в будинок друзі приходять в серпневе свято. Я щаслива, коли гітару в руки ти береш і ллються пісні російського спецназу... ", - йдеться в повідомленні.

Подібний випадок, підкреслили в Нацраді, свідчить про "популяризацію та пропаганду правоохоронного органу держави-агресора". Експерти Нацради перевірять контент ТРК на відповідність абз. 4 ч. 2 ст. 6 закону України про телебачення і радіомовлення (про неприпустимість використання телерадіоорганізацій для закликів до розв'язування війни, агресивних дій або їх пропаганди).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...