Прокурор вказав, де і в якій валюті Олександр Єфремов ховає гроші

В невістки і сина Єфремова на банківських рахунках, які оформлені на іноземне підприємство у Швейцарській Конфедерації, знаходяться 33 млн швейцарських франків.

Олександр Єфремов. Фото: Обозреватель.

На закордонних рахунках родичів екс-голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова є приблизно 33 млн швейцарських франків ($33,4 млн). Про це під час судового засідання в Старобільському районному суді Луганської області заявив прокурор, передають Патріоти України із посиланням на "Укрінформ".

"Під час досудового розслідування встановлено, що в невістки і сина Єфремова Олександра Сергійовича на банківських рахунках, які оформлені на іноземне підприємство у Швейцарській Конфедерації, знаходяться 33 млн швейцарських франків. Це дозволяє йому виїхати за кордон та ухилитися від слідства, а також дає можливість тиснути на свідків та погрожувати їм", – підкреслив прокурор.

Обвинувачення стверджує, що ці кошти мають "незаконне походження". Представник захисту, зі свого боку, заявив, що жодних доказів своїх слів прокурор не надав.

"Не можна теліпати просто так язиком без жодного підтвердження, без довідки чи навіть квитанції. Попереджаю, ви порушуєте закон", – заявив адвокат Єфремова. Другий захисник екс-нардепа зазначив, що в будь-якому разі ці гроші не мають стосунку до провадження, яке зараз розглядають у суді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...