Проривалися росіяни одразу з двох боків: Бійці АТО розповіли про бій з ворожою ДРГ поблизу Луганського

Масованим мінометним обстрілом бойовики намагались притиснути бійців 53-ї бригади до землі, щоб відкрити зелений коридор для двох своїх диверсійно-розвідувальних груп.

На околицях Луганського. Фото: Укрінформ.

Залишками від снарядів всіяна уся земля на позиціях поблизу Луганського. Після оголошеного великоднього перемир'я це - найпотужніший обстріл на цій ділянці фронту. Бойовики відкрили вогонь опівночі. Військові розповідають, що до ранку було більше ста обстрілів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

Масованим мінометним обстрілом бойовики намагались притиснути бійців 53-ї бригади до землі, щоб відкрити зелений коридор для двох своїх диверсійно-розвідувальних груп. Проривалися російські терористи одразу з двох боків. Підійшли майже впритул, проте їх вчасно помітили наші бійці і зав'язався бій.

"Ми їх вчасно помітили, дали відсіч. Зрозуміло – пішли не всі", - розповідають військові. На жаль, не обійшлось без втрат і з нашого боку. Загиблих немає, проте троє українських воїнів отримали поранення. Одного пораненого гелікоптером доправили до шпиталю у Харкові. Двоє інших вже скоро повернуться на передову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...