"Просто військова машина, яка здорово виглядає": Автор дитячих ліжок-"Буків" розповів, навіщо він їх зробив

Однак, про всяк випадок, модель дитячого ліжечка "Бук" все ж була перейменована в "Захисник".

Директор меблевої фабрики вважає свою ідею оригінальною. Фото: скріншот з відео.

Директор меблевої фабрики у Росії, яка почала виробляти дитячі ліжка у формі зенітно-ракетних комплексів "Бук", з якого було збито авіалайнер із 298 пасажирами на борту, пояснив, що її створення було пов’язане не з конкретним видом зброї, а з тим, що "це просто військова машина, яка здорово виглядає". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на його коментар "Настоящему времени".

"Люди багато писали, що це пов’язано з ситуацією на Донбасі, зі збитим літаком, і інші жахливі речі. Ми так не вважаємо", — заявив керівник підприємства Антон Коппель. Також директор фабрики сказав, що "це просто військова машина, яка здорово виглядає". Однак, про всяк випадок, модель дитячого ліжечка "Бук" все ж була перейменована в "Захисник".

У свою чергу, соцмережі відреагували на слова Коппеля ідеями нових ліжечок. Павло Шевчук: "Робили б ліжечка" Вантаж 200 ". Олександр Ходорів: "Просто вирішили на цій огидній хвилі з величезною часткою цинізму зрубати бабла. Вони б ще килимки у вигляді мерців запропонували..". Володимир Машталер: "Наступним ліжечком буде міні-крематорій".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...