Проти покемонів та жіночого обрізання: Стало відомо, які закони приймали в РФ російські депутати Вороненков і Максакова

Марія Максакова прославилася боротьбою за "духовні скрепи", а також тим, що Путін їй "дуже подобався як чоловік".

Марія Максакова та Денис Вороненков. Фото: Nnm.me.

Подружжя і екс-депутати Держдуми Денис Вороненков і Марія Максакова, які залишили Росію і зараз живуть в Україні, хотіли прийняти в РФ незвичайні закони. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Наприклад, Денис Вороненков в липні 2016 року прославився офіційним запитом міністру зв'язку і директору ФСБ Олександру Бортникову, в якому пропонував заборонити розповсюдження гри Pokemon Go на території Росії. А дружина Вороненкова Марія Максакова, яка має три громадянства, пропонувала ввести кримінальне покарання за жіноче обрізання і дати відстрочку для догляду за дитиною вагітним жінкам і батькам-одинакам, засуджених за педофілію, вчинення терористичних актів, посягання на життя держдіяча, насильницьке захоплення влади або збройний заколот.

Максакова також прославилася і боротьбою за "духовні скрепи". У січні 2014 року запропонувала заборонити давати дітям будь-яку інформацію, "що заперечувала б сімейні цінності, пропагує пріоритет сексуальних відносин і формує неповагу до батьків або інших членів сім'ї". Цікаво, також те, що подружжя до своєї втечі позитивно відгукувалося про президента Путіна. "Якщо чесно зізнатися, мені вже 12 років Володимир Володимирович Путін дуже подобається як чоловік", — так говорила Максакова "Известиям" в 2011 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...