Провідне західне ЗМІ оголосило бойкот футбольному турніру в РФ

Акредитованим на Кубок конфедерацій журналістам в Росії дозволили писати тільки про футбольні матчі і відвідувати тільки ті міста, в яких будуть проходити матчі. Керівництву німецького видання це не сподобалось.

Журналісти Bild не поїдуть у РФ. Ілюстрація: Tandemploy.

Одне з провідних німецький видань Bild бойкотуватиме Кубок конфедерацій-2017, який пройде в Росії. Bild прийняв рішення не відправляти своїх журналістів у РФ через цензуру в країні-господині турніру. Новину передають Патріоти України.

Як повідомляє німецьке видання, акредитованим на Кубок конфедерацій журналістам в Росії дозволили писати тільки про футбольні матчі і відвідувати тільки ті міста, в яких будуть проходити матчі. "Путін наклав цензуру на генеральну репетицію чемпіонату світу", - пише Bild.

"Журналіст, який не може повідомити про все, що бачить - не журналіст, а пропагандист. Те, що корумпована ФІФА дозволяє це Путіну, не дивує", - пише автор статті Матіас Брюгельманн. Нагадаємо, в Кубку конфедерацій, який пройде з 17 червня по 2 липня, візьмуть участь вісім збірних. У групі А зіграють Росія, Португалія, Мексика і Нова Зеландія, а в групі В - Чилі, Німеччина, Австралія і Камерун.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...