Провідний британський телеканал показав карту з "російським" Кримом (фото)

Зараз новина з вказаною картою не доступна на сайті BBC Sport, але через систему пошуку на ресурсі можна знайти її "прев'ю".

У окупованому Криму. Фото: УНІАН.

Британський спортивний телеканал BBC Sport (підрозділ телерадіомовної компанії BBC) опублікував карту Росії з місцями проведення матчів на Чемпіонат світу з футболу 2018 року, на якій окупований Крим показано як частину території РФ. Новину передають Патріоти України.

На дану карту звернув увагу заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін. Можна помітити, що Крим на цій карті забарвлений в червоний колір, як і територія Російської Федерації.

Звернемо увагу, що на даний момент новина з вказаною картою не доступна на сайті BBC Sport, але через систему пошуку на ресурсі можна знайти її "прев'ю".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...