Проводжали на колінах: На Майдані Незалежності попрощалися з двома загиблими в АТО добровольцями (відео)

В останню путь провели двох бійців "Айдару", які загинули під Мар'їнкою, підірвавшись на протитанковій міні.

Скрін відео

Кілька сотень людей в Києві на Майдані незалежності на колінах провели в останню путь двох бійців-айдарівців, які загибли в зоні АТО на окупованому Донбасі. Про це йдеться в сюжеті ТСН, опублікованому на YouTube, інформують Патріоти України.

Один із загиблих - Микола Куліба з Рівненщини, який мав позивний "дядя Коля". На війну пішов два роки тому з групою хлопців, яких збирав ще під час Революції Гідності. Був командиром відділення.

"Дядя Коля був його позивний. Сам він колишній капітан міліції. Дуже добра людина, він всіх своїх хлопців не називав по іменах, називав - мої синочки. Про них піклувався, знаходив волонтерів, одягав, їх беріг і першим йшов тільки, щоб уберегти їх", - розповідають про нього.

Киянин Сергій Баула з позивним "Ворон" теж воював добровольцем. На фронті провів майже півтора року. "Сергій постійно сміявся. Ми його питаємо: чого ти смієшся? А він: що я без посмішки ніколи в бій не ходжу", - згадують побратими.

Обидва героя їхали на бойове завдання, коли під Мар'їнкою підірвалися на протитанковій міні. Попрощатися з ними прийшли небайдужі кияни та демобілізовані солдати, які їх знали.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...