Провокації тривають: У Комінтерновому бойовики залякують населення атаками "Азова" і зачистками місцевих

Заради забезпечення ефективності своєї пропаганди, терористи намагаються обмежити користування засобами зв'язку.

Російські бойовики. Фото: www.anews.com.

У захопленому бойовиками "ДНР" Комінтерновому під Маріуполем бойовики почали проводити інформаційну війну. Зокрема, найманці переконують мирне населення, що полк "Азов" готується до наступу, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Як повідомляє військовий експерт, нардеп Дмитро Тимчук, на Маріупольському напрямку діють "інструкторсько-методичні групи" бойовиків. Найманці поширюють чутки про нібито підготовлюване введенні в "сіру зону" військових з полку "Азов", які проводитимуть "зачистки" серед місцевого населення.

За даними Тимчука, бойовики також намагаються поширювати дезінформацію про плани командування терористів. Так, мирному населенню повідомляють завідомо неправдиву інформацію про візит відомих ватажків терористів, "вчать" працювати в соцмережах і намагаються обмежити користування засобами зв'язку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...